Familjen Wahlström - Min kommentar om otroheten


I min legacy med familjen Wahlström hände något oväntat härom dagen. Frun hade varit otrogen. Hur hände detta? Jag som har koll på vad de äter, när de sover, vilka de pratar med, vilka jobb de ska ha, om de ska ha barn, hur många barn de ska ha... Jag hade ingen aning om vad som pågick.
 
Det började med att Bettan, som frun heter, hade en "möjlighet" som gick ut på att hon skulle prata med någon man för att fullborda den. Hon gick dit, pratade, allt var okej. Under tiden kollar jag vad mina andra simmar håller på med. När jag byter tillbaka till Bettan igen ser jag hur ikonen uppe i hörnet säger att hon och den här andra snubben är "På G" och att han tyckte hon var flörtig. Vad i.. ? Jag skickade hem henne, tänkte att det där ska inte få hända igen. Tanken var inte att hon skulle vara otrogen mot Lucas (mannen)! Men så kommer Bettan hem en kväll efter jobbet och då konfronterar Lucas henne för att hon har varit otrogen! (Detta är flera dagar senare än flörtningsincidenten). Har hon flörtat mer med honom? När hände detta?
 
Ja, jag var lika förvånad som Lucas tror jag. Men det var kul att det hände något oväntat!
 

The Sims 3 Årstider

(Bildkälla: cdon.com)
 
Nu till veckan släpps The Sims 3 Årstider! Jag har inte varit jättetaggad på det innan. Jag visste inte så mycket om det och hade dessutom sims-torka. Men nu när jag spelar mer igen och dessutom sett en massa videor och bilder om den nya expansionen taggar jag sönder! Det verkar awesome! Jag hoppas bara att spelet uppfyller mina förväntningar.
 
Ska du skaffa The Sims 3 Årstider?

Legacy - Ekdahl eller Wahlström?

Jag vet inte om jag kommer fortsätta på min första legacy. Kom bara till andra generationen och sen tappade jag lusten på familjen lite smått. Jag har börjat på en ny legacy, familjen Wahlström. Dock kan jag inte bestämma mig om jag ska fortsätta med Ekdahl, båda eller köra helt och hållet på Wahlström.
 
Vad tycker du?
 
Länk till familjen Ekdahl
Länk till familjen Wahlström

RSS 2.0