Leona Cooper - Kärlek

Nämen har man sett, Leona har skaffat sig en liten kattunge! Nalle heter han, och är äventyrlig men lite jamar ganska högt på nätterna. Riktigt söt är han dock!
 
Leona bestämde sig för att skaffa sig ett jobb, pengarna började nämligen ta slut efter att hon möblerat huset. Nalle hade hon i och för sig fått gratis av en granne, men han kostade i ju i drift. Mat och leksaker osm behövde bytas ut med jämna mellan rum. Hon hittade en annons som sökte barnskötare och hon slog till. Barn gillade hon nästan lika mycket som djur!
 
Första arbetsdagen flöt på bra. Hon tog hand om två grannbarn som var snälla och rara och ställde inte till med några större bekymmer. 
 
När föräldrarna kommit och hämtat sina barn igen tänkte Leona fira med lite glass från glassbilen. 
 
Men hon blev nekad glass (?) så hon gick in åt och upp glassen hon hade i frysen i stället. 
 
När hon ätit upp glassen gick hon förbi Micks Mästerkareoke igen (som haket tvärsöver gatan hette). 
 
På kareokebaren träffade hon Samar Zahn, den trevliga unge mannen, igen. Det visade sig att Samar var ägare av stället. De småpratade långt in på kvällen tills Leona kom på att hon behövde kliva upp tidigt och ta emot barnen på morgonen därpå. Hon sa hejdå till Samar och lovade komma tillbaka dagen därpå. 
 
Och Leona är en sån som håller vad hon lovar. Nästa dag efter jobbet gick hon över till baren igen för att hälsa på Samar. Samar visade sig vara en riktigt flörtig typ och det dröjde inte länge innan Leona hade fallit pladask för honom. Det ena ledde till det andra och...
 
... snart stod de och kystes mitt i lokalen. Samar behövde återgå till jobbet men bad Leona ringa honom senare. Dagen efter försökte hon ringa honom hemma. Han svarade inte. Hon försökte hela dagen men kom hela tiden till telefonsvararen. Hon gick och la sig och undrade om det hade hänt Samar något. Dagen efter försökte hon igen. Fortfarande inget svar. När föräldrarna hämtat sina barn begav sig Leona desperat över till baren igen.
 
Och mycket riktigt. Där satt han och läste en bok i den näst intill tomma lokalen. Leona förklarade hur orolig hon varit och Samar ursäktade sig med att han hade behövt jobba över, och därför knappt varit hemma utom för att sova. 
 
Leona förlät honom, hon förstod ju att han hade ett arbete också. Men så fick hon en idé. Han kunde ju flytta in till henne! Då fick han ju mycket närmare till jobbet. Samar tyckte det lät som en utmärkt idé, bortsett från det att han egentligen drömde om ett annat jobb. Han berättade för Leona om sina drömmar om en karriär inom musiken och att han egentligen inte ville hänga i en bar hela dagarna. Men han kunde ju såklart flytta in med henne ändå! Sagt och gjort. Samar flyttade in med Leona och bytte jobb!

Aurora Skies - Den underbara himmlen

Jag måste erkänna att jag är lite förälskad i himlen i Aurora Skies. Den är väldigt vacker, och inte bara på nattan när norrskenet uppträder ovanför bergen. 
 

The Kingston Family

 
Jag har startat en ny/till legacy häromdagen. Den här gången skriver jag på engelska och har bloggen hos wordpress.com. Jag har hittills bara skrivit ett kapitel, men det kommer bli fler så småningom!
 
Grundaren heter Charlie Kingston och han flyttar från sin hemstad till Aurora Skies i hopp om att få en egen familj någon dag. Han tycker om trädgårdsarbete och har en dröm om att skapa den perfekta trädgården. 
 
Klicka här för att komma till bloggen om familjen Kingston

Grumpy Cat

Alla gillar väl Grumpy Cat? Nu kan du hur som helst ladda ner honom till ditt spel!
 
Ladda ner här
 
 

Aurora Skies - Officiell festivaltomt

För er andra som också köpt Aurora Skies och dessutom har Årstider installerat kan man nu ladda ner den officiella festivaltomten från SimGuruSmitty!
 
Ladda ner den här

Leona Cooper upptäcker Aurora Skies

Detta är Leona Cooper. En ung kvinna som älskar böcker, djur, natur och värmen. Hon är nyinflyttad i Aurora Skies och hoppas kunna hitta kärleken här. 
 
Hon har flyttat in i ett litet hus nära centrum. Det har ett litet kombinerat kök/vardagsrum och en övervåning där hon har sin säng och en liten kamin. 
 
Leona besöker en liten park där man kan shoppa lite. Men det enda hon vill göra är att sitta och läsa sin bok...
 
Men så upptäckte hon luftballongen utanför huset! Hon hade hört ryktas om att det fanns mycket luftballonger i Aurora Skies, men inte trodde hon att de skulle vara så stora.
 
Hon funderade på om hon skulle våga sig på en åktur. Var de säkra? Till sist bestämde hon sig för att hoppa in i den ändå. 
 
Efter att ha klurat på hur man får igång luftballongen lyckas hon tillsist starta lågan och ballongen lyfter sakta några meter upp i luften. 
 
Även om hon inte var så högt upp kunde hon se ganska långt. Det var väldigt spännande att se sin nya stad en bit upp!
 
Leona tog därefter en tur till Blå Lagunen vid vattnet. Även här tog hon fram sin kikare för att spana lite extra på den otroliga omgivningen. 
 
När hon var färdig med allt flygande i ballongen lämnade hon tillbaka den där hon lånat den och åkte till det lilla haket som låg tvärs över gatan från hennes hus. Där träffade hon en väldigt trevlig ung man som hälsade henne välkommen till kvarteret. 
 
Det började snart skymma och det vackra norrskenet framträdde över Aurora Skies. Leona tänkte att hon skulle trivas riktigt bra i den här mysiga staden. 

The Sims 3 Harlem Shake

 
En Harlem Shake video skapad med hjälp av Sims 3. Otroligt bra! Fick mig ett ordentligt skratt. Mina favoriter är snubben som tappar telefonen, döden som spelar cello och killen i kalsonger och kaninmössa som dansar i bakgrunden, haha!
(Har ni inte sett andra Harlem Shake videos så sök dem på youtube. Det är riktigt kul!)

Today Only på The Sims Resource - Gitarrer

Idag (19/2 2013) kan man ladda ner de här sjukt snygga gitarrerna från the Sims Resource. Perfekt om man, som jag, har börjat tröttna på de gamla vanliga i Sims 3. 
 
Klicka här för att komma till nedladdningssidan. 

Mitt spel just nu - Danielle och Melody

Mitt spel just nu handlar om Danielle. Hon är riktigt flörtig men har problem att binda sig, så därför flörtar hon runt och har myspys med en massa olika simmar. Samtidigt. Hennes livslånga önskan är att vara flickvän med 10 olika simmar. 
 
När Danielle träffade sin pojkvän nummer två vändes dock hennes liv upp och ner. Hon blev gravid! Hon gjorde givetvis slut med barnets pappa efter bara några dagar. Hon klarade sig igenom graviditeten bra och lyckades till och med flörta till sig ett nytt ragg under tiden. Snart födde Danielle en liten flicka som fick namnet Melody. 
Dock försakade Danielle sin dotter oerhört mycket och tyckte inte alls om henne egentligen. Allt Danielle brydde sig om var att flörta med främmande människor. Något Melody lärde sig avsky. När Melody växte upp till ett barn, och dessutom fick egenskapen ond, gjode hon sin mamma till sin fiende. De avskyr varandra och kommer inte alls överens. (Det är inte Melodys pappa på bilden.)
 
Nu är Melody tonåring och har egenskaperna lättsovare, klumpig, ordentlig och ond. (Jag har inte valt någon själv. Och hennes hår ser grönt ut. Det är det inte. Det är brunt.). Hon kan inte vänta tills hon blir ungdom och kan bestämma över sig själv!

Lite bilder från kvällens spelande

 
 
 
 
 
 
 
 

Rena & Mizuki's lilla hus

Utsidan
 
Hallen
 
Köket
 
Vardagsrummet
 
Badrummet
 
Sovrummet
 
Utsidan på kvällen
 
Planlösning

Aurora skies

 
 
Den 21 februari kommer en ny stad till Sims 3 Store, nämligen Aurora Skies. 
Från thesims3.com's nyhetssida:
 
Utforska de hisnande miljöerna och den enorma, orörda naturen som väntar dig i Aurora Skies! Den pittoreska kuststaden har allt som behövs för ett liv i naturen: låt din familj växa till sig på de stora ytorna och husen som omges av ett miljövänligt samhälle, traska runt under majestätiska och praktfulla vattenfall som planar ut i en stor naturligt uppvärmd sjö, eller ta en nattlig promenad under den ljusa mångfärgade natthimlen. Det är den perfekta tillflyktsorten för simmar som vill ha en förändring i sitt liv, som söker sig själva, eller som vill ha en bit av fridkakan.
 
Jag har länge funderat på att köpa mig en av EA's världar men inte kunnat bestämma mig för vilken jag velat ha, men jag tror att Aurora Skies kommer passa mig perfekt! Dels för att jag tycker den verkar så mysig och dels för vad man får med guldversionen (som jag kommer köpa) nämligen luftballonger:
 
 
 
Åh, jag längtar lite. Men det är bara 12 dagar kvar!
 
Källa: thesims3.com

Rena & Mizuki

 
 
Mina nyaste simmar, Rena och Mizuki. Nyblivna rumskompisar i Twibrook. 
 
Rena är en konstärlig bokmal som tror på äkta kärlek.
Mizuki är en barnslig musiker som blir exalterad över vardagens småsaker. 
 
Jag hoppas de ska komma bra överens

RSS 2.0