Uppdrag Spöksamling

Jag blev så inspirerad av den senaste artikeln på TheSims iFokus att jag bestämde mig för att göra mig själv en slags utmaning. Det går i korta drag ut på att jag ska ha ett hushåll bestående av 8 olika spökvarianter, och jag får inte fuska till mig spökena! De ska dö på var sitt sätt och sedan återupplivas med hjälp av en annan närstående sim i husållet. Och juste, inga fusk alls får användas. 
 
Så låt mig presentera det oturliga hushållet! Det består av åtta, ganska olika, simmar som inte känner varandra sedan innan. De har nu flyttat in i ett hus och bildat ett kollektiv. Det enda de har gemensamt är att alla är oturliga. Alla simmar har jag lagt lite tid på, och egenskaperna har jag valt själv. Bland dessa åtta simmar finns det dessutom en häxa och en vampyr. Gissa vilka öden de kommer utsättas för...
 
Övre raden från vänster: Demond Simonsson, Oliver Ödbom, Freddy Renström, Emil Frostvärn
Nedre raden från vänster: Grace Wingström, Patricia Hagberg, Dominique Duve, Tasha Billingsköld 
(Alla namn är slumpade)
 
Hittills har jag inte kommit någon längre vart med hushållet. De har byggt upp ett hus, där de delar rum två och två. De har skaffat jobb och börjat lära känna varandra. För att någon av dem ska kunna återupplivas som spöke krävs det att de har någon riktig nära vän.
 
Jag hoppas mina planer går som planerat. Här ska det dödas simmar!

RSS 2.0