Lite uppdatering om familjen Norbrandt

Danielle har blivit en gammal elegant dam, men det hindrar henne inte från att flörta med allt och alla!
 
Som sagt. Hon har bland annat dejtat sin rörmokare.
 
Och gjorde slut igen efter bara ett par dagar... Som vanligt...
 
Under tiden har även Melody blivit ungdom och dessutom hittat kärleken. Hennes barndomsvän Emmet som alltid funnits där för henne när hon var yngre och arg på sin mamma. 
 
Det tog inte lång tid innan Danielle hittade ett nytt raggoffer. Den här gången en älva som dessutom inte alls kom överrens med Melody.
 
Melody har startat en karriär inom brottsligheten. Hon vill en dag bli ondskans kejsarinna! Men jobbet kan vara riktigt utmattande ibland...

Niklas och Zoe Pilebom

Det här är min nyaste familj. Familjen Pilebom, bestående av Pappa Niklas och dottern Zoe. 
 
Niklas är en hopplös romantiker och hoppas finna den rätta efter att Zoes mamma lämnade dem när Zoe bara var några år gammal. Han har även ett bra sinne för humor och är riktigt duktig på datorer.
 
Zoe är som de flesta andra tonårngar. Lite upprorisk och med humörsväningninar. Hon har i alla fall ärvt sin pappas vänlighet och sinne för humor. Zoe är också vegeterian och är intresserad av gatukonst. Hon vill helst av allt läsa konst på universitetet när hon blir äldre.
 
De har flyttat in i ett litet hus i Riverview. Den lilla familjen har inte så mycket pengar, men gör så gott de kan. Niklas har skaffat sig ett jobb på sjukhuset och drömmer om att bli kirurg. Zoe har börjat jobba extra på kyrkogården efter skolan. 

Leona och Samar väntar tillökning

Jag vet inte riktigt vad det tagit åt Samar, men han verkar gilla att gå runt naken hemma....
 
Och jag vet inte om Leona tycker om det så mycket. Skämt åsido, jag tvivlar att det är p.g.a sin sambos nakenhet hon mår illa av.
 
Mycket riktigt, Leona är gravid! Här står hon och funderar på hur hon ska berätta det för Samar, med Auroras vackra vattenfall i bakgrunden.
 
Samar tar nyheten med glädje, och börjar planera en liten överraskning för Leona. 
 
Under tiden besöker Leona stadens bokaffär. Hon hittar dock inte så många graviditetsböcker, men hon gillade stämmningen inne på bokhandeln. 

The Sims 3 Universitetsliv

Gissa vad jag ska installera och testa spela nu?

RSS 2.0