Leona Cooper - Kärlek

Nämen har man sett, Leona har skaffat sig en liten kattunge! Nalle heter han, och är äventyrlig men lite jamar ganska högt på nätterna. Riktigt söt är han dock!
 
Leona bestämde sig för att skaffa sig ett jobb, pengarna började nämligen ta slut efter att hon möblerat huset. Nalle hade hon i och för sig fått gratis av en granne, men han kostade i ju i drift. Mat och leksaker osm behövde bytas ut med jämna mellan rum. Hon hittade en annons som sökte barnskötare och hon slog till. Barn gillade hon nästan lika mycket som djur!
 
Första arbetsdagen flöt på bra. Hon tog hand om två grannbarn som var snälla och rara och ställde inte till med några större bekymmer. 
 
När föräldrarna kommit och hämtat sina barn igen tänkte Leona fira med lite glass från glassbilen. 
 
Men hon blev nekad glass (?) så hon gick in åt och upp glassen hon hade i frysen i stället. 
 
När hon ätit upp glassen gick hon förbi Micks Mästerkareoke igen (som haket tvärsöver gatan hette). 
 
På kareokebaren träffade hon Samar Zahn, den trevliga unge mannen, igen. Det visade sig att Samar var ägare av stället. De småpratade långt in på kvällen tills Leona kom på att hon behövde kliva upp tidigt och ta emot barnen på morgonen därpå. Hon sa hejdå till Samar och lovade komma tillbaka dagen därpå. 
 
Och Leona är en sån som håller vad hon lovar. Nästa dag efter jobbet gick hon över till baren igen för att hälsa på Samar. Samar visade sig vara en riktigt flörtig typ och det dröjde inte länge innan Leona hade fallit pladask för honom. Det ena ledde till det andra och...
 
... snart stod de och kystes mitt i lokalen. Samar behövde återgå till jobbet men bad Leona ringa honom senare. Dagen efter försökte hon ringa honom hemma. Han svarade inte. Hon försökte hela dagen men kom hela tiden till telefonsvararen. Hon gick och la sig och undrade om det hade hänt Samar något. Dagen efter försökte hon igen. Fortfarande inget svar. När föräldrarna hämtat sina barn begav sig Leona desperat över till baren igen.
 
Och mycket riktigt. Där satt han och läste en bok i den näst intill tomma lokalen. Leona förklarade hur orolig hon varit och Samar ursäktade sig med att han hade behövt jobba över, och därför knappt varit hemma utom för att sova. 
 
Leona förlät honom, hon förstod ju att han hade ett arbete också. Men så fick hon en idé. Han kunde ju flytta in till henne! Då fick han ju mycket närmare till jobbet. Samar tyckte det lät som en utmärkt idé, bortsett från det att han egentligen drömde om ett annat jobb. Han berättade för Leona om sina drömmar om en karriär inom musiken och att han egentligen inte ville hänga i en bar hela dagarna. Men han kunde ju såklart flytta in med henne ändå! Sagt och gjort. Samar flyttade in med Leona och bytte jobb!

Kommentarer
Postat av: SIMSING.BLOGG.SE - En blogg om The Sims 3

Lite kul, en av mina simmar blev på G med just honom, Samar! Han jobbar dock som paparazzi i mitt spel :)

Svar: Haha, där ser man :) Helt ärligt kollade jag inte upp vad han jobbade som, men eftersom jag alltid stötte på honom i baren och när jag frågade om karriären sa att han var "ägare" (hur nu det är ett yrke) så fick han bli det helt enkelt :)
Sofia

2013-02-28 @ 08:52:41
URL: http://railroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0